Τώρα είναι 04 Αύγ 2020 05:05

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]
 Σελίδα 1 από 1 [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2013 01:46 
Γενικός Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Σεπ 2010 04:51
Δημοσιεύσεις: 35
Συμβολαιογραφικός Σύλλογος που Ανήκετε: ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Θα σταλεί σύντομα σε όλους τους λογαριασμούς ηλ. ταχυδρομείου που έχετε ορίσει στο προφίλ σας ένα μήνυμα με οδηγίες για την αλλαγή του ονόματος χρήστη που χρησιμοποιείτε στο φόρουμ αυτό.

Το όνομα χρήστη πρέπει να λάβει την παρακάτω μορφή:

ΕΠΙΘΕΤΟ.ΟΝΟΜΑ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ελληνικά με τελεία ανάμεσα στο επίθετο και όνομα)


Παράδειγμα: Ονομαζόμενος Γιάννης Παπαδόπουλος θα πρέπει να ορίσει όνομα χρήστη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΓΙΑΝΝΗΣ (ή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΙΩΑΝΝΗΣ εάν το επιθυμεί). Διπλά επίθετα θα βάλουν μεσαία παύλα χωρίς κενά ανάμεσα στα δύο επίθετα πχ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΛΙΓΝΟΥ.ΜΑΡΙΑ.

Η διαδικασία γίνεται από τον πίνακα ελέγχου μέλους (πάνω δεξιά) και μετά ΠΡΟΦΙΛ και ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Το πάνω πεδίο στην κορυφή είναι το όνομα χρήστη. Μετά την τροποποίηση γράφουμε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και πατάμε ΥΠΟΒΟΛΗ πιο κάτω για να αποθηκεύσουμε την αλλαγή. Επίσης μέλη που γράφτηκαν πριν τις τελευταίες αλλαγές στην εγγραφή να πλοηγηθείτε στο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΛΟΥΣ > ΠΡΟΦΙΛ > ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ και να συμπληρώσετε κάτω από το πεδίο των γενεθλίων τον οικείο σύλλογό σας και τον αριθμό μητρώου στο σύλλογο σας.

Εάν κάποιο μέλος δεν μπορεί να το καταφέρει μπορεί με προσωπικό μήνυμα σε αυτό το προφίλ (admin) ή μέιλ στο webmaster@hellenicnotaryassociation.gr να μας ζητήσει να το αλλάξουμε.

Παροτρύνετε συναδέλφους σας μέλη του φόρουμ να ακολουθήσουν τη διαδικασία ώστε να απαλείψουμε το θέμα της ανωνυμίας των δημοσιεύσεων. Η παρούσα δημοσίευση θα παραμείνει με σήμανση στην κορυφή του πίνακα ώστε να βρίσκεται εύκολα από τα μέλη.

Σε συνδυασμό με τα άνω, στα τέλη του μήνα (Φλεβάρης 2013) το περιεχόμενο θα κλειδώσει στους μη εγγεγραμμένους, δηλαδή και η ανάγνωση θα γίνεται μόνο από τα πιστοποιημένα μέλη ώστε να υπάρχει η απαραίτητη προστασία των πληροφοριών και να γίνεται ασφαλής ανταλλαγή απόψεων των συναδέλφων.

Καθώς δεν υπάρχει καθημερινή ρύθμιση του περιεχομένου, απουσία συντονιστών, θυμίζουμε ότι πάνω από κάθε δημοσίευση υπάρχει ένα κουμπί με σήμα θαυμαστικού μέσα σε κίτρινο τρίγωνο με το οποίο μπορείτε να αναφέρετε μια δημοσίευση που θεωρείτε ότι παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, ή που έχει γίνει από χρήστη που δεν είναι συμβολαιογράφος (παλιά εγγραφή πριν την έναρξη ελέγχου εγγραφών).

Θυμίζουμε τέλος να προσέχετε σε ποια κατηγορία ανοίγετε τα νέα θέματα, τα νομικά θέματα πρέπει να δημοσιεύονται στην αντίστοιχη ενότητα, εάν βρίσκετε ΝΕΟ νομικό θέμα στην γενική κατηγορία να ενημερώνετε την ομάδα διαχείρισης να το μεταφέρει στη σωστή θέση, όπου θα είναι εύκολο να βρεθεί από τους υπόλοιπους αναγνώστες.

Το νήμα αυτό είναι κλειδωμένο, για απορίες σχετικά με τη διαδικασία στείλτε προσωπικό μήνυμα ή email.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Όροι χρήσης - Κείμενο που προβάλλεται κατά την εγγραφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2013 01:47 
Γενικός Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Σεπ 2010 04:51
Δημοσιεύσεις: 35
Συμβολαιογραφικός Σύλλογος που Ανήκετε: ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ειδοποίηση για νέες εγγραφές: Το όνομα χρήστη πρέπει να έχει την μορφή ΕΠΙΘΕΤΟ.ΟΝΟΜΑ (το επίθετο με κεφαλαία Ελληνικά γράμματα, τελεία, ".", το όνομα με κεφαλαία Ελληνικά γράμματα, χωρίς κενά). Η εγγραφή επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, εάν δεν είστε συμβολαιογράφος παρακαλούμε να μην προχωρήσετε σε εγγραφή. Όλες οι εγγραφές πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές για την ορθότητα των στοιχείων, εάν δεν τηρείται η άνω μορφή στο όνομα χρήστη ο λογαριασμός ΔΕΝ θα ενεργοποιείται.

Με την πρόσβαση στο “Forum Hellenic Notary Association” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “Forum Hellenic Notary Association”, “http://forum.hellenicnotaryassociation.gr”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “Forum Hellenic Notary Association”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “Forum Hellenic Notary Association” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένη στο λογισμικό phpBB (στο εξής “αυτοί”, “αυτών”, “αυτούς”, “λογισμικό phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) που είναι a bulletin board solution κάτω από ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ “General Public License” (hereinafter “GPL”) και μπορεί να μεταφορτωθεί από την σελίδα www.phpbb.com. Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το phpBB, παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω: http://www.phpbb.com/.

Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “Forum Hellenic Notary Association”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “Forum Hellenic Notary Association” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “Forum Hellenic Notary Association” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.


Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 Σελίδα 1 από 1 [ 2 Δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

cron